19.2.2011

Veistosleikki - Sculpture play

Olla valokuvattavana katajan kanssa tyynessä talvisäässä - ja muuttua veistokseksi! Videokamera ei näe yhtä tarkasti, se vain todistaa. Lauantaina ohikulkijoita on vähemmän, ei teevieraita, mutta hienoja kuvia syntyi. Tässä kaksi niistä:

To be photographed with a juniper on a windless winter day - and turn into a sculpture! A video camera does not see as clearly, it only witnesses. On Saturday the passers-by are fewer, no visitors for tea; but nice images were created. Here are two of them:
  


 
kuva/photo Timo Vartiainen
kuva/photo Timo Vartiainen


18.2.2011

Poikkeusaikoja - Exceptional times

Vierailen katajan luona poikkeuksellisesti lauantaina 19.2. (en sunnuntaina 20.2.) ja maanantaina 28.2 (en sunnuntaina 27.2.) lomamatkan takia. Tosin kataja on varmaan paikalla myös sunnuntaina... Tapaamisiin!

I am visiting the Juniper at exceptional times on Saturday 19th of February (rather than Sunday the 20th) and on Monday 28th of February (rather than Sunday the 27th) due to a holiday trip. The juniper, however, will probably be there on Sunday as well... See you!

13.2.2011

Kylmää ja kaunista - Cold and beautiful


Pakkasessa, sormet kohmeessa, katajaa on hankalaa pitää kädestä. Kylmä tekee tunnottomaksi. Tällä kertaa paikalla oli teevieras todistajana ja pari ohikulkijaakin ihmettelemässä mitä oli tekeillä. Kataja on puoliksi hautautunut kinokseen, mutta varjot alkavat sinertää ja hanki hohtaa.

In the cold, with freezing fingers, it is hard to hold hands with a juniper. The cold makes you numb. This time there was a tea guest as witness, and a few passers-by, too, wondering at what was going on. The juniper is half covered by snow, but the shadows are turning bluish and the snow is shining.


kuva / photo Anna Mari Räsänen